ВІДГУКИ НАШИХ ПАЦІЄНТІВ ПРО МЕДЦЕНТР «HAPPYDENT» І МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ

Медцентр «HappyDent» висловлює подяку всім, хто залишив відгук про нашу роботу. Завдяки вам ми маємо можливість вашими вустами розповісти тим, хто сумнівається чи боїться зробити перший крок назустріч здоров’ю та красі, як важливо прийняти вірне рішення і пройти, з нашою допомогою, шлях від невпевненої в собі особистості – до красивої щасливої людини.

21.11.2018 / Любов Матрос

Величезне спасибі Олені Михайлівні Петровій та всім працівникам клініки HappyDent за професіоналізм, виявлене терпіння і розуміння протягом усього лікування. В результаті, кращий подарунок – ідеальна посмішка! Перше в житті фото з посмішкою я зробила тільки після зняття брекетів. Тепер у мене немає невдалих фотографій.
Окреме спасибі Сергію Олександровичу Прохорову за творчий підхід і гумор під час складних і болючих процедур.
Зараз я з упевненістю можу сказати, що два роки мук (а іноді й сліз) того варті. Ще раз дякую!

03.11.2018 / Шунько Єлизавета

Один з провідних педіатрів України довірила лікування онука клініці “HappyDent”. І ділиться враженнями від результатів проведеного лікування.

19.11.2018 /Степанкевич Марина

Перше, що хочеться написати – я рекомендую клініку HappyDent! Вже на першій консультації Олена Михайлівна чітко визначила мою проблему і запропонувала швидкий та ефективний метод лікування.
Лікування пройшло швидко (1 рік 6 місяців) і я дійсно задоволена результатом. Нам вдалося не лише зробити зуби рівними, а й виправити дистальний прикус та позбутися «ясенної посмішки».
Хочу сказати велике дякую усім працівникам клініки, які подарували мені чарівну посмішку. Дякую):

19.11.2018 / Хлестова Оксана

Висловлюю подяку колективу Happydent, нашому лікарю Петровій О. М. за якісне, професійне лікування, позбавлення від проблеми з зубами у мого сина Хлестова Івана.
За короткий час лікування, страшні криві зубки перетворилися в голлівудську усмішку!
Величезне спасибі!
Процвітання вашій клініці, удачі колективу й побільше клієнтів, які бажають мати гарні, здорові зуби!

02.02.2019 / Анастасія

Відгук нашої чарівної пацієнтки про ортодонтичне лікуванні в клініці “Happy Dent”.

23.11.2018 / Мітрохін Олексій

Висловлюю подяку колективу клініки HappyDent і особисто доктору Петрової Олені Михайлівні
за кваліфіковану допомогу у виправленні зубного ряду і прикусу у моєї дочки, точну діагностику, предметно розроблену карту лікування, своєчасні консультації з поточних питань.
Бажаю Вам успіхів, процвітання і фінансової стабільності.

17.02.2019 / Сумська Інга

Задоволена результатами лікування, моїми й сина Василя.
Радію нашим посмішкам.
Спасибі клініці “Happy Dent”.

05.06.2019 / Стрільчук Руслан

Методи лікування, запропоновані іншими ортодонтами, не дали результатів. Були довгі пошуки лікаря, який дійсно знає дієвий метод лікування.
Доля послала нам Доктора Петрову. Доктора – з великої літери. Її знання, розуміння етапності, взагалі процесів росту щелепи і зубів у дітей – викликають захоплення. Вона професіонал, що велика рідкість у наш час.
Лікувалися довго – 6 років. Але результат, отриманий в результаті цих трьох довгих етапів, перевершив усі очікування. Величезне спасибі, Олена Михайлівна.
Також, висловлюю подяку всьому колективу клініки “Happy Dent” за високий професіоналізм і бездоганну роботу з пацієнтами.

10.03.2019 / Олександра

Про радість досягнення швидкого результату.

26.01.2020 / Ясінська Єва

Величезне дякую. Ви подарували нам щасливу посмішку та впевненість у собі.
Бажаємо вам багато вдячних і щасливих пацієнтів!
Ми дуже любимо Вас за Ваше тепло, професіоналізм і терпіння!

01.03.2020 / Володимир

Пацієнт ділиться досвідом ортодонтичного лікування в нашій клініці

+38 (095) 095 00 03
+38 (097) 095 00 03

Режим роботи:
з 09:00 до 19:00

мы на карте